;

Васкршња честитка

Датум : 01.05.2016.

Радујући се у овај дан спасења за човека и сву творевину, прослављајући Свету Пасху Христову, поздрављам Вас поздравом победе живота над смрћу:

Христос Васкрсе!

Ваистину Васкрсе!

Са жељом да Вам Васкрсли Господ подари сва добра и укрепи Вас у сваком дану Вашег живота.

Са молитвеним жељама

ваше „Светосавско звонце”

Претходна страна
Издаваштво

„Са Светосавским звoнцем кроз детињства” „Светосавско звонце” се труди да у свом издавачком опусу, сходно свом статусу званичног гласила СПЦ за децу и помоћног средства у настави веронауке, поред редовног месечног издања часописa и књига, припрема и израђује додатне дидактичке алате.

Више

Зборник духовних, уметничких и народних песама за децу :”Бисерница”, је нови наслов који је са Благословом Светог Архијерејског Синода СПЦ, издало Светосавско звонце. Желећи да поуке, мисли и сведочења исказане кроз музику као најтананију пређу душе, сачува од модерних времена која великом брзином бришу сећања, Звонце је у ”Бисерници”, сабрало 112 песама које је од…

Више

Желећи да изађе у сусрет интересовању многих читалаца Светосавског звонца: ђака, студената, учитеља, катихета, свештеника, библиотекара и многих других, редакција је припремила укоручени годишњак Звонца за 2014. годину.

Више